En härlig besöksträdgård

Hej, det är nu vår och jag vet att det är just nu som så många ska börja planera för hur det ska se ut i trädgårdarna. Det är svårare än vad man kan tro och för att man ska få lite tips och idéer kan en bra sak att göra vara att besöka en besöksträdgård nära Göteborg. Jag besökte denna besöksträdgård förra veckan och det var en mycket trevlig upplevelse. Jag hade aldrig besökt något liknande tidigare men jag kommer absolut att åka dit igen!

Det finns flera olika besöksträdgårdar i Sverige men denna besöksträdgård ligger bara cirka 25 minuter från Göteborg och det är väl värt en liten resa. Det är inte så stort men det är trevligt att strosa runt och få lite inspiration. Jag hade en mycket trevlig dag där och det var kul att se alla olika växter och hur de kan användas i en trädgård.

Det finns även fika eller mat så man kan ta sig en fika och vila benen lite. Jag rekommenderar absolut ett besök här, om du vill ha lite tips och idéer till din egna trädgård. Sedan är det såklart så att när man ser allt som finns där så kanske man inte blir klokare på ett sätt, för då kommer ju den här frågan upp om vad man ska välja för någonting? I den bästa av världar hade man ju velat ha alla växter i sin trädgård men det går ju inte. Då kan man boka in personlig rådgivning och man kan till och med få ett hembesök där man går igenom vad som skulle passa. Man kan till och med få hjälp att göra fint på sin uteplats så det måste inte vara en trädgård. Jag kan varmt rekommendera att ni alla åker till denna underbara besöksträdgård strax utanför Göteborg!