Ett bemanningsföretag i Gävle

Dagens inlägg ska handla om ett bemanningsföretag i Gävle, men inte vilket bemanningsföretag i Gävle som helst, här är det frågan om erfarna seniorer som med all sin erfarenhet bidrar till att underlätta tillvaron för dem som vänder sig till dem, ett företag som heter JPC Bemanning som du kan läsa mer om här

För en tid sedan behövde jag anlita en elektriker, och jag visste genom en god vän till mig att det här företaget finns, för hon berättade att hennes pappa som är 73 arbetar hos dem och jag tyckte att det lät så underbart att seniorer som vill göra en insats i yrkeslivet får göra det. Så när jag behövde en elektriker så gjorde jag som så att jag hörde av mig till detta bemanningsföretag i Gävle och frågade om de möjligtvis kunde hjälp mig, och jodå, det kunde de. Det kom hem en mycket kunnig herre som hade arbetat som elektriker i hela sitt liv, och utan några problem hjälpte han mig med det jag behövde hjälp med. Efteråt tog vi en fika, för till och med hade denne trevlige herre tid med innan det var dags för honom att bege sig iväg till nästa kund. Jag tycker att hela idén bakom det här företaget är alla tiders. Nu fick jag all den hjälp jag behövde av en person som bara för att han passerat en viss ålder inte slängts på soptippen. Det blev en vinst för oss båda, så därför hoppas jag att ni alla som läser det här inlägget, i alla fall ni i Gävle, ska fundera på om inte ni också borde anlita detta bemanningsföretag?