Ett företag som erbjuder snöskottning

Det är den kallaste och mest snörika vintern på minst 10 år och då ska vi komma ihåg att vi ännu så länge bara är halvvägs igenom vintern så det är mycket mer snö att vänta sig. Just det här med snö tycker de flesta är vackert och barnen älskar ju att få leka i snön och åka pulka, men vi med villor är inte lika förtjusta eftersom det innebär att vi måsta lägga tid på att skotta snö, och det är många som inte har den rätta fysiken till det eller av andra anledningar inte klarar eller orkar snöskottning. Som tur är så finns det ett företag här i Norrtälje och det är ett företag som erbjuder snöskottning, och efter att själv ha vänt mig till dem, flera gånger den senaste månaden, så måste jag säga att det är mycket bra hjälp det här som de erbjuder för nu slipper jag att ägna mig åt snöskottning vilket verkligen inte är för mig eftersom jag opererades för diskbråck för 6 veckor sedan och är långt ifrån återställd. Visserligen ska jag träna sa fysioterapeuten, men då menade han att jag skulle träna med måtta och när det har fallit flera decimeter blötsnö skulle det bli alldeles för tungt för mig att ge mig på det. 

Ni kanske undrar hur mycket det kostar, jag ska säga att det inte alls är särskilt dyrt. Det har ni råd med men exakt hur mycket det kostar beror förstås på hur mycket jobb de som jobbar på denna firma behöver lägga ner, hör av er till dem för en offert och kontaktuppgifterna finner ni om ni klickar er vidare in på deras egen sida på nätet. Det var allt för den här gången och varmt tack allihopa för att ni läste mitt inlägg om snöskottning.