Grannens trädgårdsarbete gick snett

Ibland går saker och ting snett och man får försöka skratta åt det. Ingenting blir bättre av att gräva ner sig i sorger och bedrövelser! Men det är inte alltid lätt, speciellt inte när man har lagt ner så mycket tid och energi på ett trädgårdsarbete.

Så var det med grannen till mig. Han hade planerat och grävt och plantat i flera månader. Han hade en vision om hur trädgården skulle se ut och arbetade hårt för att förverkliga den. Men sedan, under ett pågående arbete, rasade en stödmur och förstörde hela planteringen som var bredvid.

Det måste ha känts som ett hårt slag för honom, men jag tror att han snart kommer att skratta åt det och se tillbaka på det som en rolig historia. Vi får alla ibland uppleva motgångar, men det är viktigt att komma ihåg att de inte definierar oss! Vi är starka och vi klarar av det! Men hur det nu var så kan jag förstå om ens inspiration försvinner, man kanske blir som ett barn och säger att jag ska aldrig mer göra något trädgårdsarbete men förr eller senare gör man säkert det ändå. Men min granne gjorde som så att han kontaktade ett företag som kan hjälpa till inom trädgård och de kom efter ett par dagar och gjorde i ordning allt som hade blivit förstört.

?Har du något trädgårdsarbete som du behöver hjälp med och du bor i Olofström? Då kan det här företaget hjälpa dig! Enligt min granne har de en mycket bra kundservice och min granne kände sig väl omhändertagen. Jag vet att det är svårt när man har lagt ner så mycket arbete och energi på något, har du misslyckats så ska du verkligen inte tappa hoppet! Allting blir bra till slut!

Tack för att ni kom hit, varma hälsningar,

Jonathan i Olofström