Reiki healing på distans fungerar utmärkt

Healing har universellt läkande förmågor och att den fungerar även på distans gör ju att alla kan få healing av en riktigt duktig person som har ett företag inom healing. Jag som bor i Umeå såg mig om efter ett företag inom Reiki healing i Umeå, men jag hittade inget företag i närheten av där jag bor som jag kunde gå till, så jag tänkte om. Jag började söka på nätet och fann då ett företag som heter Lifted by Lillemor. Tack vare hennes distanshealing är det möjligt för alla i Umeå att få Reiki heling, och det går givetvis att få Reiki healing i hela Sverige, så Lifted by Lillemor är verkligen ett företag att sätta på kartan. 

Det är så bra att det finns ett företag inom det här området så att man på grund av detta kan få hjälp. Jag är som så många andra drabbad av både stress och en del besvär med kroppen också. Att healing har bra effekt var jag säker på långt innan jag provade på det själv. Jag har en god vän sedan barndomen som hade fått Reiki healing, och hon berättade för mig hur bra hon tyckte att det var. Det gjorde att även jag vill få Reiki healing i Umeå med omnejd, och så fann jag då Lifted by Lillemor. Jag kunde känna hur energivågorna som strömmade in i min kropp genast löste upp både psykiska och fysiska blockeringar, healingen var som en radiosändning när radiovågorna strömmar genom luften. Min frekvens samordnades med behandlarens frekvens och på så vis tog jag emot denna Reiki healing i Umeå trots att behandlaren befann sig i en annan stad.