Takmålning i badrummet

Jag hade en målare här hemma som var expert på att måla tak, för det var nämligen så att taket i badrummet behövde målas om efter att grannen ovanpå haft en vattenskada som trängt ner till mig genom färgen och det blev bubblor i färgen. När jag skulle leta efter en målare i Haninge var det en granne som rekommenderade mig sin målare och berättade att han hade vänt sig till en kvalitativ målerifirma. Så jag hörde av mig till detta måleri och bad en målare komma förbi för att få en uppskattning av kostnaden för att måla mitt tak. Han kom förbi och sa att det inte borde bli särskilt dyrt eftersom det bara är ett rum som behövde målas om.

När han var klar med jobbet betalade jag honom vad det kostade och det var överkomligt och nu är det som ett helt nytt tak. Denne målare berättade att de gör allt inom måleri och även tapetsering och det behöver jag inte hjälp med för tillfället men det kanske är någon av er som behöver denna hjälp och i så fall tänkte jag att det var bra att ni läser detta inlägg. Jag vet att det kan skifta i kompetens mellan olika företag i denna bransch så därför kan det vara en bra idé att ni, om ni behöver en målare kollar och se om de utför kvalitetsmålning. 

Sammanfattningsvis är målare inte alla av samma kvalitet men det finns kvalitetsmålare där ute och om du försöker hitta en kvalitetsmålningsfirma, låt mig veta hur det går. Och dela gärna det här inlägget med dina vänner på Facebook eller Twitter eller vilket socialt nätverk du föredrar att använda eftersom kanske någon av dem behöver hjälp av en målare i Haninge.